Tallekarree

Käes on lambasööjate parim aeg - kevadel sündinud talled on rohupeal ja päikesepaistes sirgunud suurteks ja parim talleliha jõuab ka lauale. Parim aeg - nii palju lõhnu ja maitseid! Ja inimesed oskavad seda ka hinnata. Igal nädalal saavad inimesed meie lihakarnist maitsvat grillile ja pannile.
Ja telefon heliseb taas ning küsitakse tallekarreed. 20 kg. Nädalas.
On see siis lihuniku-lambapidaja õnn või õnnetus? Loe lisaks

Talleliha söömise aeg

Peagi on algamas mihklikuu ja teadagi... Igal oinal...
Kuidas iganes ka vanal hallil aja ka ei olnud, siis tänapäeval on tõesti kätte jõudnud kõige parem talleliha söömise aeg. Kevadel sündinud talled on nüüdseks juba 3-5 kuuseks saanud ning saavutanud piisava kaalu ent säilitanud tallilihale kõige iseloomulikuma õrnuse. Kui tahta maitsta parimat talleliha, siis nüüd on see aeg! Ja kui tahta seda maitsta ka talvel, siis peaks praegu varusid külmikusse talletama. 

Loe lisaks

Mahe lambaliha otse talust

Hallimäe talu pakub mahedat lambaliha, mis suviläbi kasvanud Karula kuplite karjamaadel.  Tänu oma lihakarnile saame erinevaid tooteid - praetükid, steigid, karree jne - pakkuda otse
talust. 
Loe lisaks