Juba aastaid on meid saatnud soov oma karjamaade mahetunnustatud rohust kasvatatud loomad realiseerida võimalikult väärikal moel. Paljud meie loomad lähevad suguloomadena elama ja tegutsema, ent kõikki loomi selline saatus ei oota. Oma väiketapamajas saame oma karja loomad väärindada võimalikult väärikal kombel.
Hetkel me oma talu lambaliha poodides ei müü. Selleks, et väärt saadus jõuaks sinu toidulauale võta meiega ühendust (mats@maavillane.ee, tel 53417460) ning räägi, mida, millal ja kuidas sa soovid. Arutame asjad läbi ja lepime kokku. Liha lõikame täpselt nii nagu sa soovid - saada meile kasvõi pilt kokaraamatust ja katsume selle tüki leida. Valiku meie lemmiklõigetest leiab siit
Väike-ettevõtjatena oleme paindlikud - meil puudub pidevalt huugav tootmisliin. Iga lammas jõuab karjamaalt toidulauale siis kui on olemas sööja. Liha lõikame just nii nagu klient soovib. Katsume looma võimalikult maksimaalselt ära tarbida - nii väldime asjatut ressursikadu. Igal lambal on kaks tagajalga ja kaks esijalga (kokku nagu arvutada võib 4 jalga). Katsume alati leida lahenduse kliendi soovidele aga tellimused 20 kg karreele (ühest tallest saab ca 1 kg karreed) või 9 tagajalale käivad meil enamasti üle jõu (ei kõla ka eetiliselt hävitada karjajagu lambaid viisil kus neist läheb kasutusse alla 20% kasulikust lihast). Oleme valmis arutama ja nõustama kuidas saaks vajaliku söögi teha nii, et lihakeha saaks väärikalt ära kasutatud.
Väike-ettevõtjatena oleme paindlikud - meil puudub pidevalt huugav tootmisliin. Iga lammas jõuab karjamaalt toidulauale siis kui on olemas sööja. Liha lõikame just nii nagu klient soovib. Katsume looma võimalikult maksimaalselt ära tarbida - nii väldime asjatut ressursikadu. Igal lambal on kaks tagajalga ja kaks esijalga (kokku nagu arvutada võib 4 jalga). Katsume alati leida lahenduse kliendi soovidele aga tellimused 20 kg karreele (ühest tallest saab ca 1 kg karreed) või 9 tagajalale käivad meil enamasti üle jõu (ei kõla ka eetiliselt hävitada karjajagu lambaid viisil kus neist läheb kasutusse alla 20% kasulikust lihast). Oleme valmis arutama ja nõustama kuidas saaks vajaliku söögi teha nii, et lihakeha saaks väärikalt ära kasutatud.