Värske mahe lamba liha
Juba aastaid on meid saatnud soov oma karjamaade mahetunnustatud rohust kasvatatud loomad realiseerida võimalikult väärikal moel. Paljud meie loomad lähevad suguloomadena elama ja tegutsema, ent kõikki loomi selline saatus ei oota. Oma väiketapamajas saame oma karja loomad väärindada võimalikult väärikal kombel. 
Hetkel me oma talu lambaliha poodides ei müü. Selleks, et väärt saadus jõuaks sinu toidulauale võta meiega ühendust  (mats@maavillane.ee, tel 53417460) ning räägi, mida, millal ja kuidas sa soovid. Arutame asjad läbi ja lepime kokku. Liha lõikame täpselt nii nagu sa soovid - saada meile kasvõi pilt kokaraamatust ja katsume selle tüki leida.
Kõige lihtsam viis liha kätte saada, on tulla ise järgi Hallimäe tallu. Valga ja Võru on kohad, kuhu satume aegajalt käima ja saame liha ka ära tuua. Suhteliselt sage on ühendus Tartuga, mõnikord jõuame isegi Tallinnasse ning Riiga.
Püüame mingi koguse värsket liha pidevalt jahekambris hoida, aga päris igal hetkel me seda garanteerida ei saa. Seega on mõistlik oma lihasoovist umbes nädala jagu ette teada anda - siis saame sobiliku tüki ka kenasti valmis lõigata. Suurema koguse (10 kg ja rohkem) liha soovil võiks veel pikemalt ette teatada. Kui jahutatud liha kohe ei leia, siis üht-teist on alati ka sügavkülmutatult olemas. Uurijad ja maitsjad on kinnitanud, et lamba- ja kitseliha sügavkülmutamine liha tehnilisi omadusi ja maitset ei muuda (kuni 10 kuud).