Lambaliha = talleliha (ingl.k. "lamb")

 Lambaliha, mida pakume on talleliha (st. alla aasta vanuse looma liha). Kui tegemist on vanema lamba lihaga (ingl.k "hogget" ja "mutton"), siis toome selle fakti eraldi välja! 
Seljatükk. Väga maitsev praetükk, mida võib küpsetada eraldi või hautada koos juurviljadega. Kaalub enamasti 1,2 kuni 1,7 kg.Hind: 12 €/kg

Turjatükk. Pikemaks hautamiseks või praeks - õrnad rasvakihid annavad lihale mahlasuse ning hõrgu maitse. Tükk kaalub enamasti 1,3-1,7 kg.Hind: 12 €/kg
Tagajalg. Suur praad. Hea oleks omada päris suurt panni, milles see valmistada. Kaalub enamasti 3-4 kg.Hind 12 €/kg
Sink ehk tagajalg ilma koodita. Suur praad, mis mahub reeglina ikka pannile ära (või ka suuremasse hautamispotti). Kaalub kuskil 2-3,5 kg.14 €/kg
Koodid. Kõige parem liha kruubipudru tegemiseks. Ja üldse pikaks hautamiseks - mõnusad lühikesed "liimised" lihasekimbud ja lihtsalt hõrk maitse. Isegi pipart pole vaja lisada. Hädavajalik lambasüldi tegemiseks.Hind: 10,2 €/kg
Pakime enamasti 2-kaupa, kaal ~1kg.
Karree. Gurmaanide lemmik. Neile, kes liha vähem küpsetatuna armastavad.Hind: 24 €/kg
Pakime reeglina 2-kaupa, kaal 1-1,5 kg.
Abatükk on kondiga praetükk esijalast, mis on mõnusalt mahlane. Kaalub reeglina kuskil 1-1,5...2 kg.Hind: 12 €/kg. 
Ribid. Valmista sellest röövliribi, pilaff, hautis, kaste või pane grillile. Hind: 9 €/kg.
 
 Erinevad steigid - tagajalast, turjast, seljast (pildil), abast. Eriti mõnusad grillimiseks. Aga väga maitsvad ka pannil valmistatult.Hind: 13,5 €/kg 
Pakendame assortiina s.t igas pakis on natuke kõike, aga eritellimusena saab ka ainult ühest tükist nt seljasteigid.
 
 Raguu. Tükid (kontidega), mis sobivad hautiste ja kastmete valmistamiseks. Meie kasutame seda liha muuseas ka pilafi tegemiseks. Hind: 13,5 €/kg
 
 Kael. Väga hea supi valmistamiseks. Võib ka praeks - väga maitsev ja mahlane liha, kuid peab nokitsema.  Hind: 10, 2 €/kg
Kaalub reeglina vähem kui kilo
Kahjuks pole mul siia kohe fotot lisada... Maks. Kiireks praadimiseks koos sibulaga ja kõrvale tomat. Pasteediks.  Hind: 6 €/kg
Jah... tööpõld on lai... katsun ka siia pildi laadida, kui selle teinud olen. Süda. Kiireks praadimiseks, peale pipar ja sool. Või siis hautamiseks nt riisiga.  Hind: 6 €/kg

NB! Tegemist on väikese lihakarniga, mistõttu meil kõiki tükke igal ajahetkel pakkuda ei ole. Kui sul on kindel soov, siis anna sellest aegsasti teada Matsile (+372 534 17 460).

Kõik pakutav liha on MAHE ja pakendatud vaakumpakkidesse (va mõned suured tükid, mis lihtsalt ei mahu masinasse).

Proovime hoida jahekambris pidevalt värsket liha, aga tuleb ette hetki, kui saame pakkuda ainult sügavkülmutatud liha (kiirkülmutus), mis õigesti sulatatuna ei jää kvaliteedilt värskele alla!

Liha saab pea igapäevaselt kätte Hallimäe talust helistades eelnevalt ette peremehele (+372 534 17 460, Mats). Kokkuleppel saame tuua ka Antslasse ja Valka, ning aeg-ajalt Tallinnasse ja Tartusse.